IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO: Jedna od najzgodnijih glumica svijeta ne liči na sebe, lice je upropastila operacijama...

Snimljena je na projekciji dokumentarnog filma "Still" u New Yorku gdje su je rijetki uspjeli prepoznati na prvi pogled.

  • Estrada

  • 05. Maj 2023  

  • 1

Nekad omiljena holivduska plavuša, glumica Meg Ryan izgledala je neprepoznatljivo kad se pojavila u svom rijetkom izlasku u javnost u New Yorku.

61-godišnja glumica, koja u javnosti nije snimljena od novembra prošle godine šokirala je svojim izgledom koji je očitogledno rezultat estetskih zahvata i operacija kojima se podvrgnula, i to na projekciji dokumentarnog filma "Still" svog kolege Michaela J. Foxa.

Meg je inače dugo vremena poricala bilo kakve plastične operacije, ali sada to više nikako ne može sakriti jer joj je lice u potpunosti izobličeno i nije ju ni lako prepoznati.

Foto: Profimedia

Na projekciji, koja je održana u Alice Tully Hallu u Lincoln Centru, Meg je izgledala je dobro raspoložena dok je pozirala sa svojim prijateljima, uključujući Billa Murraya i Elvisa Costella. Iako u zadnje vrijeme rijetko izlazi, ovog je puta htjela podržati Michaela i njegov film o borbi s Parkinsonovom bolešću.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...