FOTOGRAFIJA UBICE UROŠA BLAŽIĆA IZ PROVODA: Takmičar "Zadruge" još uvijek čuva zajedničke uspomene!

Do juče kretao se u normalnim krugovima ljudi.

  • Hronika

  • 06. Maj 2023  

  • 0

Bivši učesnik "Zadruge", Nikola Đorđević, družio se sa Urošem Blažićem (21) koji je juče priveden zbog ubistva osmoro ljudi u okolini Mladenovca.

Na društvenoj mreži Instagram, Nikola i Uroš su imali zajedničke uspomene, a na jednoj od fotografija vidimo kako su se zajedno provodili u jednoj diskoteci u Smederevu.

Ni nakon užasnog djela koje je počinio dvadesetjednogodišnji mladić, zadrugar nije uklonio zajedničke objave sa profila.

Inače, Nikola nije želio da se oglašava o slučaju, već je samo rekao:

"Ne znam, majke mi", kratko je poručio on za naš portal.

alt

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, bila je bliska drugarica Đorđevića i poznavala je ubicu.

"On uvijek šuti i smiren je, ali kada krene na nekoga onda bude problem. Nikada nisam bila svjedok, ali mi je pričao Nikola, sa kojim nisam više u kontaktu", rekla je Viki za "Telegraf".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...