"SRAM TE BILO, PUCAO JE DJECI U GLAVU!": Karleuša kritikovala psihologa koji je tražio povratak maloljetnog ubice u školu

"Ovo je vrijeđanje zdravog razuma!"

  • Hronika

  • 06. Maj 2023  

  • 3

Prof. dr Aleksandar Fatić sa Instituta za primjenjenu humanistiku šokirao je javnost u Srbiji kad je tražio puštanje na slobodu Koste Kecmanovića (13) koji je ubio osmoro đaka i čuvara osnovne škole "Vladislav Ribnikar", a ranio šest učenika i nastavnicu.

Isti zahtjev u policiji iznijela je i majka dječaka.

Povodom Fatićevog govora, oglasila se i folk pjevačica Jelena Karleuša koja je na Instagramu napisala da dječak Kosta Kecmanović nikako ne smije biti na slobodi.

"Uvijek sam bila za slobodu govora i medija, ali ovakva sloboda je vrijeđanje zdravog razuma, vrijeđanje ubijene djece i vrijeđanje čitave Srbije. Ko bre da se vrati u škole? Masovni ubica? Šta da rade sa njim, da ga izgrde i stave u ćošak? Sram vas bilo, bre! Pucao je djeci u glavu. Ciljao je u glavu i srce i nije promašivao. Isplanirano, hladno i mirno. Dijete?", dio je Karleušine objave na pomenutoj društvenoj mreži.

alt

Podsetimo, Aleksandar Fatić gostovao je na televiziji gdje je izjavio kako on smatra da je najbolje da se dječak vrati u školsku klupu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...