BOLESTAN BI SE RAZBOLIO: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

  • Vijesti

  • 13. Maj 2023  13. Maj 2023

  • 0

Jutarnja temperatura zraka od 6 do 11, a dnevna od 14 do 22 stepena.

U nedjelju oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima ponegdje praćenih grmljavinom. Tokom dana u većem dijelu zemlje prestanak padavina. U večernjim satima jače padavina na sjeverozapadu Bosne, a u noći sa nedjelje na ponedjeljak i u ostatku zemlje. Poslijepodne u Hercegovini i na jugozapadu Bosne povremeno jaki udari jugoistočnog vjetra. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 13, a dnevna od 14 do 23 stepena.

U ponedjeljak oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tokom dana padavine prestaju u Krajini. Intenzivnije padavine u Hercegovini, sjeveroistoku Bosne i djelimočno centralnim i jugoistočnim područjima naše zemjle. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, a najviša dnevna do 20 stepena.

U utorak umjereno do pretežno oblačno i vjetrovito. Tokom dana, nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Intenzivnije padavine očekuju se u južnim i jugozapadnim područjima. Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, a najviša dnevna od 15 do 22 stepena.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...