BOSANSKI ŠAMAC: Sutra Dan žalosti zbog nesreće u kojoj su stradale tri žene

Tri ženske osobe poginule su jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bosanski Šamac-Brčko, u mjestu Donja Slatina

  • Hronika

  • 18. Maj 2023  18. Maj 2023

  • 0

Na području općine Bosanski Šamac sutra će biti dan žalosti zbog teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginule tri žene, saopćeno je iz Općinske uprave.

Dan žalosti obilježava se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općinske uprave, javnim preduzećima, javnim ustanovama i svim organizacijama na području općine Šamac.

– Zbog Dana žalosti na javnim mjestima neće se održavati programi javnog i zabavnog karaktera niti emitovati muzika u ugostiteljskim i trgovinskim objektima. Pozivamo fizička i pravna lica koja obavljaju ugostiteljsku djelatnost, kao i medije koji djeluju na području općine Bosanski Šamac da svoje poslovanje prilagode danu žalosti – navedeno je u saopštenju.

Rukovodstvo Općine Bosanski Šamac izrazilo je najiskrenije izjave saučešća porodicama nastradalih.

Tri ženske osobe sa šamačkog područja poginule su jučer u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Bosanski Šamac-Brčko, u mjestu Donja Slatina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...