"FUKARE" ODGOVORILE AZMIRU HUSIĆU: “Nikad fuzija! Lopovi odlazite iz svetinje!”

Pažnju javnosti, izazvao je vlasnik Tuzla Cityja i član Izvršnog odbora NS BiH Azmir Husić, koji je u intervjuu za sportske rekao:

  • Sport

  • 29. Maj 2023  

  • 0

Oglasila se navijačka grupa Fukare, nakon potencijalne priče da bi moglo doći do fuzije FK Sloboda Tuzla i FK Tuzla City.

Pažnju javnosti, izazvao je vlasnik Tuzla Cityja i član Izvršnog odbora NS BiH Azmir Husić, koji je u intervjuu za sportske rekao:

“Sloboda ima dugove, koji su ogroman teret. Predlažem fuziju, da klub ide u stečaj i da se zove možda Sloboda Tuzla. Ja da odlučujem, to bih uradio. Sloboda bi igrala Premijer ligu i bila na zdravim temeljima. Neki će reći, mi ćemo gledati Slobodu i da igra u Drugoj ligi kantona, ali oni ne ne mogu pomoći Slobodi. Ovo je rješenje za Slobodu”, rekao je Husić.

Ubrzo je stigao odgovor najvjernije grupe navijača Slobode, koji su izričito protiv takvog rješenja.

“Šta je par proljeća naspram jednog stoljeća ?! Nikad fuzija! I da budeš liga peta, ti si nama centar svijeta!
Lopovi odlazite iz SVETINJE!” napisali su na zvaničnom Facebook profilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...