BJELOGRLIĆ NAKON IZJAVE POSLANIKA SNS-a: "Sprema li se nova 'kristalna noć' za određene glumce?"

"Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda“, kaže Bjelogrlić.

  • Regija

  • 29. Maj 2023  

  • 1

Glumac Dragan Bjelogrlić dao je svoj komentar na izjavu narodnog poslanika Nebojše Bakareca o glumcima.

Nakon Cece Bojković, Marka Janketića i Branislava Trifunovića, oglasio se i Dragan Bjelogrlić povodom izlaganja poslanika Nebojše Bakareca o honorarima koje je glumcima navodno uplaćivao Telekom.

“Nisam vjerovao da će me život na bilo koji način povezati sa osobom kakva je gospodin Bakarec. Međutim, Bakarec kao poslanik vladajuće većine u Narodnoj skupštini iznosi brojke (pritom lažne) o prihodima glumaca", ističe glumac Dragan Bjelogrlić.

On je, nakon što je poslanik SNS-a Nebojša Bakarec iznio u Skupštini i na Twitteru navodne honorare koje glumci dobijaju od Telekoma upitao: Da li se sprema nova ‘kristalna noć’ za neke glumce?

„Sjećamo se da je pogrom na Jevreje u Njemačkoj počeo tako što su nacisti dijelili letke i objavljivali u štampi koliko Jevreji zarađuju na leđima njemačkog naroda. Sprema li se nova “kristalna noć” za neke srpske glumce ? Bakarec nam, eto, “daje slobodu” da nastavimo da glumimo i kaže da se “neće svetiti”. Evo neka meni lično uskrati slobodu da glumim i neka mi se sveti. Veoma me zanima kako će to da izgleda“, ističe u pisanoj izjavi Bjelogrlić, prenosi Danas.rs.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...