UPISAO 5 NASTUPA: Avdija Vršajević nakon manje od godine napustio Sarajevo

Avdiji želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.”, poručili su iz Bordo tima.

  • Sport

  • 01. Jun. 2023  

  • 0

Iskusni desni bek Avdija Vršajević napustio je redove FK Sarajevo nakon samo jedne odigrane sezone.

Ovu vijest su potvrdili iz Bordo tima, a 37-godišnji fudbaler je otišao nakon isteka ugovora.

“Avdija Vršajević i FK Sarajevo neće nastaviti saradnju nakon što je fudbaleru sa krajem prethodne takmičarske sezone istekao važeći ugovor. Vršajević je u naš klub stigao u septembru 2022. godine i ukupno je upisao pet nastupa u bordo dresu.

Avdiji želimo mnogo sreće i uspjeha u nastavku karijere.”, poručili su iz Bordo tima.

Vršajević je karijeru počeo u TOŠK Tešnju, a nastupao je još za Željezničar, Čelik, Spartu Prag, Kladno, Tatran Presov, Hajduk, Osmalispor, Akhisarspor i Umranieyespor.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine je odigrao 17 mečeva i postigao dva pogotka, od kojih jedan na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine portiv Irana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...