UŽASNA SCENA: Pronađena zmija u dječijem krevetu (VIDEO)

Uplašena žena je, kako se navodi, bila dovoljno pribrana da djecu izvede iz sobe, a onda je pozvala hvatača zmija.

  • Hronika

  • 10. Jun. 2023  

  • 0

Zamislite užas jedne majke kada je u krevetu u kojem su bila djeca ugledala zmiju? Upravo to dogodilo se jednoj ženi u selu Ljiljance kod Bujanovca u Srbiji kada je ušla u sobu i otkrila da se iza igračke krije ovaj opasni gmizavac, piše Direktno.rs.

Uplašena žena je, kako se navodi, bila dovoljno pribrana da djecu izvede iz sobe, a onda je pozvala Vladicu Stankovića, hvatača zmija.

"Došli smo što smo najbrže mogli. Žena je bila isprepadana, pomjerila je medvjeda igračku i ugledala zmiju. Izvela je djecu iz sobe. Prvo smo mislili smo da je u pitanju poskok, ali ispostavilo se, na sreću, da je riječ o neotrovnoj, vodenoj zmiji", objašnjava Stanković.

Stanković je nedavno imao neobičnu intervenciju kada je morao da uđe u svježe iskopanu raku kako bi izvadio zmije koje su se tu bile smjestile, a zbog kojih je sahrana pokojnika odložena za naredni dan. Sve se odigralo u Subotici, a kako je tada rekao, ovo mu je bila prva intervencija da je iz groba izvlačio zmije.

"Živ sam morao da zalegnem u grob da povadim zmije", rekao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...