MIRVET HALILOVIĆ RAZOČARAN FORTOM I KOMPANIJOM: "Tražim da me se briše iz članstva u Našoj stranci"

"Ja kao građanski aktivista ne vidim više svrhu učešća u nečemu što nema više u sebi ni G od građanskog i što je pretvoreno u interesnu skupinu u korist pet, šest ljudi".

  • Politika

  • 11. Jun. 2023  

  • 4

"Poslije više godina borbe za ideju Naše stranke došlo je vrijeme da se kaže kraj je.

Sve je pocelo sa Facebookom tako da će se tu i završiti", stoji na početku objave Mirveta Halilovića.

On ju je proslijedio na adresu Politicki.ba.

"Ovim putem javno dajem ostavku na mjesto člana Općinskog odbora Naše stranke Novi Grad i tražim da me brišu iz članstva Naše stranke.

Ja kao građanski aktivista ne vidim više svrhu učešća u nečemu što nema više u sebi ni G od građanskog i što je pretvoreno u interesnu skupinu u korist pet, šest ljudi", stoji u njegovoj objavi.

Reakcija je to, očito, na ishod jučerašnjeg kongresa Naše stranke na kome je Edin Forto, bez protivkandidata, ponovo izabran za predsjednika ove partije.

"Ne želim više da lažem sam sebe kako je nešto dobro, što je nekada bilo dobro, ne želim da živim u laži.

Ovaj narod definitivno zaslužuje nešto bolje!", piše u Halilovićevoj objavi.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...