NA POLIGONU KRŠ I LOM: Pogledajte kako se na polaganju vozačkog ispita provela ova vozačica…

Vozačica je produžavala svoju dozvolu nakon nakon što je istekla tokom globalne pandemije.

  • Auto

  • 14. Jun. 2023  

  • 0

Jedna argentinska 63-godišnja vozačica morala je na ispit prije produžetka vozačke dozvole, a doživjela je teški debakl. Pala je uz spektakulrani niz pogrešaka, naskakivanje s ispitnim Volkswagen Polom na rubnike na poligonu (više puta) te udarac u stup.

Vozačica je produžavala svoju dozvolu nakon nakon što je istekla tokom globalne pandemije, piše El País. Neki izvještaji javljaju da je nesreća rezultat toga što je žena nagazila na papučicu gasa, a ne na kočnice, dok drugi navode da je vozačica pogrešno pritisnula papučicu gasa umjesto papučice spojke. Rezultat i sami možete vidjeti.

Nakon udarca u stup vozačicu su iz automobila izvukli vatrogasci. Instruktora nije bilo u vozilu jer na poligonu ne postoji ta obaveza u Argentini, odnosno vozači mogu polagati tako da ih instruktoru nadziru izvana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...