BURNA REAKCIJA ALBINA ZUHRIĆA: „Pozivam Trojku da ne reaguje na uvrede Milorada Dodika na račun Sarajeva i opsade za koju tvrdi da se nije desila…“

„Slobodna Bosna“ izvijestila je jutros o skandaloznom istupu Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 16. Jun. 2023  

  • 3

Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda FBiH, Albin Zuhrić (DF), poslao je poruku političkim protivnicima na vlasti.

-Pozivam Trojku da ne reaguje na uvrede Milorada Dodika na račun Sarajeva i opsade za koju tvrdi da se nije desila. To je čovjek kojem ste dali sve što je želio, a građanima ste obećali novi početak, saradnju, govorili da se promijenio zbog vaših “kompromisa”. Nemojte sada burnih reakcija da pokažete da ste patriote, i perete obraz (i usput nas uvlačite u diskusiju da li je zaista bilo opsade, diskusiju kojoj se Dodik raduje), svima nam je sve jasno. I oko Dodika i oko vas, zaključio je Zuhrić.

Podsjetimo, „Slobodna Bosna“ izvijestila je jutros o skandaloznom istupu Milorada Dodika.

Šta je sve Dodik kazao o opsadi Sarajeva, ratu u BiH i egzodusu Srba pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...