DRUGI NAJVEĆI TRANSFER U HISTORIJI KLUBA: Arsenal doveo napadača Chelseaja za 70 miliona eura

Kai Havertz je novi igrač Arsenala

  • Sport

  • 21. Jun. 2023  

  • 0

Kai Havertz je novi igrač Arsenala, objavio je Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi. Romano navodi da će sve biti završeno do kraja dana.

Arsenal će gradskom rivalu Chelseaju za 24-godišnjeg njemačkog ofenzivca platiti 60 milijuna funti (oko 70 milijuna eura) te još pet milijuna funti eventualno kroz bonuse. Havertz je tako postao drugi najskuplji igrač u povijest Arsenala, rekorder je i dalje Nicolas Pepe koji je prije četiri godine plaćen 80 milijuna eura.

Havertz je u Chelsea stigao 2020. godine iz Bayera za 80 milijuna eura. Odigrao je 139 utakmica i zabio 32 gola uz 15 asistencija. U ovom prijelaznom roku htjeli su ga i Real i Bayern, ali je njima bio preskup.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...