SIN AMERIČKOG PREDSJEDNIKA NIŽE SKANDALE: Hunter Biden izbačen iz elitnog kluba jer je "hvatao žene za stražnjice"

"Stvarno je loš momak - nije dobra osoba. Jednostavno nije”, rekao je Damon Lawner koji je osnovao klub SNCTM

  • Show

  • 23. Jun. 2023  

  • 0

Prvi sin SAD-a, Hunter Biden izbačen je iz privatnog seks kluba jer je "hvatao žene za stražnjice" i ponašao se "kao razmaženo dijete", rekao je osnivač kluba ekskluzivno za The Post.

Problematični sin američkog predsjednika Joea Bidena "stvarno je loš momak - nije dobra osoba. Jednostavno nije”, rekao je Damon Lawner, koji je osnovao klub SNCTM, u kojem je članstvo iznosilo čak 75.000 dolara godišnje. A Hunterova uplata od 10.000 dolara dovela je do toga da je Lawner primio sudski poziv Porezne uprave.

Tek kada je The Post prošle godine objavio priču o Hunterovom prijenosnom računalu — koje, između ostalog, sadrži pornografske fotografije prvog sina i raznih žena, kao i slike na kojima se drogira, pa čak i dokaze o plaćanju prostitutkama — Lawner je vidio Hunterovu fotografiju po prvi put i shvatio da je on napušeni tip kojem je zabranjen pristup u njegovu klubu.

Lawner je rekao da je 1. studenoga 2021. poštom primio sudski poziv od kaznenog odjela Porezne uprave.

Dok ga je istražitelj Porezne uprave ispitivao u telefonskom razgovoru, Lawner je rekao da nije vodio nikakvu evidenciju o uplatama "kako bi članstvo u klubu ostalo anonimno".

"Agent mi je rekao da nisam u nevolji i da je ovo istraga koja je u tijeku te mi nije dopušteno govoriti o slučaju", dodao je.

Od osnivanja SNCTM-a 2013., "samo je petorici muškaraca naređeno da odu i stavljeni su na crnu listu", primijetio je Lawner.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...