TRAGEDIJA U BELGIJI: Bivši reprezentativac iznenada se srušio i preminuo...

"Suosjećamo s njegovom obitelji i prijateljima u ovom vrlo tužnom trenutku”, objavio je njegov bivši klub Coventry.

  • Hronika

  • 25. Jun. 2023  

  • 0

Belgijski nogometaš Cedric Roussel (45) iznenadno je preminuo u subotu poslijepodne od posljedica srčanog udara.

Zadesio ga je na tržnici u rodnom Monsu, hitne službe stigle su na mjesto događaja, ali nisu ga mogle spasiti.

U karijeri je igrao za čak 16 ekipa, a između ostalih, od 2004. do 2006. godine igrao je za Standard Liege. Od 2003. godine odigrao je tri utakmice za Belgiju, a Crveni vragovi na društvenim mrežama izrazili su sućut porodici.

“Coventry City duboko je ožalošćen zbog smrti našeg bivšeg napadača u dobi od samo 45 godina. Cédric je odigrao 43 utakmice za nebesko plave od 1999. do 2001. i zabio 11 golova. Suosjećamo s njegovom obitelji i prijateljima u ovom vrlo tužnom trenutku”, objavio je njegov bivši klub Coventry.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...