„ZVANIČNO JE PUKAO; ČETVRT VEKA VODI SVOJ NAROD BEZUSPEŠNO, A SADA…“: Gore društvene mreže nakon što je osvanuo Dodikov video, redaju se komentari iz Srbije, Bugarske...

„Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

  • Mini market

  • 30. Jun. 2023  30. Jun. 2023

  • 3

Ne stišavaju se reakcije nakon to je predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik na Twitteru objavio video kako kosi travu u Banjoj Luci.

Nakon snimke na kojoj Dodik kosi travu kraj ceste, uslijedile su brojne reakcije na društvenim mrežama. „Slobodna Bosna“ donosi samo one komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Već sam intervenisao kod nadležnih da ovaj prostor bude uredan, čist i pokošen. Pošto vjerujem da se oni ugodno odmaraju, odlučio sam da sve sam pokosim!

Ovo je posljednji put da radim njihov posao, poručio je Dodik uz video na kojem kosi travu uz cestu, poručio je Dodik.

Podsjetimo, i srbijanski advokat Čedomir Stojković kritizirao je potez Milorada Dodika, ali i gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...