HEIDI KLUM ODMARA U ITALIJI: U atraktivnom (i skupom) kostimu privlači pažnju gdje god se pojavi (VIDEO)

Gornji dio bikinija s motivom "Greca” i ukrštenim naramenicama prodaje se za 250 dolara, a ništa manje ne košta ni donji dio kupaćeg - 225 dolara

  • Žena

  • 30. Jun. 2023  30. Jun. 2023

  • 0

Njemački model svjetske slave, 50-godišnja Heidi Klum, i dalje plijeni pažnju gdje god da se pojavi ili što god da objavi na društvenim mrežama.

A Heidi je na mrežama, kao i u biznisu općenito, vrlo "njemački učinkovita".

Ovih dana odmara sa svojim 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulitzom u Italiji, a svojim je seksi izdanjem zagrijala atmosferu na Instagramu.

Uz video na kojemu upravlja malim gliserom, Heidi je "zakačila" i jedan njemački šlager u kojemu se u refrenu spominje "bella Donna", što joj je, očito, bila asocijacija uz romantični odmor u Italiji, navela je kako je "pjesmu prvi put čula kao 9-godišnja djevojčica, dok je njezin suprug Tom nikad u životu nije čuo". Usput je pitala pratitelje sjeća li se tko od njih te pjesme?

Pritom je veliku pažnju privukao njezin bikini marke Versace. Gornji dio bikinija s motivom "Greca” i ukrštenim naramenicama prodaje se za 250 dolara, a ništa manje ne košta ni donji dio kupaćeg - 225 dolara.

Od sunca se Klum zaštitila velikim crnim Dolce&Gabana naočalama i šeširom, a kao modne dodatke nosila je nekoliko ogrlica i zlatne narukvice.

Heidin suprug Tom Kaulitz, inače gitarist Tokio Hotela, snimljen je u crnim kupaćim gaćama s uzrokom, s crnim sunčanim naočalama i tri narukvice, uključujući Cartier Love Bracelet vrijednu 7350 dolara.

Heidi i Tom su se u tajnosti vjenčali 2019. godine. Svoju drugu ceremoniju vjenčanja održali su na jahti na Capriju, stoga Italija ima posebno značenje za njih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...