DRAŠKO STANIVUKOVIĆ O POLITIČKOJ SITUACIJI U BANJA LUCI: "Ne prihvatam koaliciju sa SNSD-om"

"Mi nećemo s njima u koaliciju i to što nude za nas je neprihvatljivo", kazao je Stanivuković

  • Politika

  • 02. Jul. 2023  

  • 0

"Očigledno je da je SNSD - u i njihovim koalicionim partnerima i dalje cilj blokada Banjaluke, jer da nije tako ne bi uslovljavali rad Skupštine Grada izborom njihovih načelnika, odnosno ne bi po ko zna koji put direktno nudili koaliciju meni kao gradonačelniku. Mi nećemo s njima u koaliciju i to što nude za nas je neprihvatljivo."

Poručio je ovo gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković koji je dodao da je spreman da imenuje načelnike odmah i na vanrednoj sjednici Skupštine Grada, ako to znači deblokadu Banjaluke, ali ne pod njihovim uslovima niti s njima u koaliciji.

"U interesu Banjaluke je stručnost i to treba da bude jedini kriterijum prilikom imenovanja načelnika odjeljenja. Valjda je bitno da načelnici budu imenovani, a naš prijedlog je da ljudi koji već tri godine rade svoj posao budu i postavljeni na ta mjesta", rekao je Stanivuković.

Dodao je da će već sutra predložiti svih devet sadašnjih načelnika da nastave dalje da rade svoj posao.

"Ako su stranke okupljene oko SNSD-a u Banjaluci iskrene u onome što govore da je i njihov cilj deblokada Grada imaju priliku da to i dokažu imenovanjem načelnika odjeljenja koji već profesionalno obavljaju ove poslove", ističe prvi čovjek Banjaluke.

Navodi kako gradska administracija neće prihvatiti nikakve političke uslove, jer je, kako kaže, javni konkurs za načelnike već raspisan i teče svojom dinamikom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...