ODREĐEN MU PRITVOR: Irman Žerić ostaje 30 dana iza rešetaka nakon što je vozilom usmrtio Elvisa Bajramovića

Iza nastradalog ostali su supruga i dvoje maloljetne djece.

  • Hronika

  • 02. Jul. 2023  

  • 0

Dežurni sudija Kantonalnog suda u Bihaću prihvatio je prijedlog Tužilaštva USK te jučer odredio jednomjesečni pritvor Irmanu Žeriću iz Bihaća, potvrđeno je za portal “Avaza” iz Uprave Kantonalnog suda u Bihaću.

"Osumnjičenom je sinoć u 21 sat određen pritvor", kazali su za “Avaz” iz Suda.

Elvis Bajramović jučer je podlegao povredama nakon što ga je Irman Žerić u petak udario automobilom zbog nekih nesuglasica koje su imali.

Na društvenim mrežama je procurila zastrašujuća prepiska s Facebooka u kojoj se Žerić hvali prijatelju “da se osvetio” i priznaje da je udario “Ekija” automobilom.

Kako je ranije za portal „Avaza“ potvrdio glasnogovornik MUP-a USK Bahrudin Dželalagić, dežurni tužilac je događaj okvalifikovao kao ubistvo.

Danas dženaza

Iza nastradalog ostali su supruga i dvoje maloljetne djece.

Dženaza Elvisu Bajramoviću klanjat će se danas u 17:20 sati na mezarju u Sokocu, a kreće ispred kuće žalosti u 16.40 sati piše.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...