ČEDOMIR JOVANOVIĆ UZBURKAO DUHOVE: "Podvaliti srpskom društvu tezu da zbog nekog rijalitija dolazi do nekog nasilja, to je neprihvatljivo..."

-Ovo je jedini protest na koji ne smiju da izađu oni koji ga organizuju, kazao je on.

  • Regija

  • 03. Jul. 2023  03. Jul. 2023

  • 0

Gosti "Hit Tvita" na Pink TV bili su Željko Mitrović, Čedomir Jovanović i Miloš Laban.

Jovanović je rekao da televizija treba da bude objektivna, dodaje da mu nije bilo teško da kaže da će doći jer smatra da ima priliku da kaže ono što Srbija treba da čuje.

Kako kaže, treba da priča o tome ne ko je šta uradio ili rekao, već šta ko nije rekao a trebalo je.

-Ja apsolutno razumijem ljude koji su nezadovoljni nekim televizijskih programima, ali podvaliti srpskom društvu tezu da je zbog nekog rijalitija dolazi do nekog nasilja, to je neprihvatljivo. Ja sam stvoren na ulici, čitav život sam na ulici, ali je uvijek posljednje što mi je bilo kao opcija bio poziv da izađu na ulicu, oni koji su pozvali ljude na ulicu, pozvali su ih na protest koji ne mogu da uporedim ni sa jednim, rekao je Jovanović.

-Ovo je jedini protest na koji ne smiju da izađu oni koji ga organizuju, kazao je on.

-Ja ne mogu da kleknem pred moje društvo i da ga molim, ali želim da otvore oči i da vide stvarnost kako to moraju da vide. Danas sam pročitao tekst o američkom teoretičaru o maloljetničkom nasilju, koji kaže da ovo što se desilo u Ribnikaru nikada nije vidio. On je objasnio zbog čega se takvo nešto može desiti, rekao je Jovanović.

-Ko treba da se bori protiv nasilja kada cijeli Pionir vrijeđa Željka Obradovića. A ko treba da se bori protiv nasilja kada čitava Arena vrijeđa suprugu Čovića? Ko treba da se bori protiv nasilja kada zvona crkve Svetog Marka zvone cijeli dan, dok sa stepeništa psuju majku učesnicima Parade ponosa, upitao je Jovanović!?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...