VUKANOVIĆ TEŠKO OPTUŽUJE MILOŠA KOVIĆA: „Prodana duša i đubre na vrhuncu beščašća i izdaje naroda, niko više zla nije učinio od Vojislava Šešelja…“

-Prodana duša i đubre Miloš Ković pokazao je svoje pravo lice, ogolio Miloša Jovanovića i druge dvorske desničare, te postao personifikacija lažne intelektualne elite koja je izdala srpski narod, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 05. Jul. 2023  

  • 1

-Dekadentna destruktivna politika, sveopšte tumaranje i lutanje kao guske u magli, pohlepa i endemska korupcija, sistematsko razatranje do najsitnijih atoma svake zdrave ćelije dovelo je do potpunog raspada društva, narod se nalazi u veoma teškoj situaciji i apatiji, izmoren decenijama propadanja, a veliku odgovornost za sve snosi tzv „intelektualna elita“ koja nijemo posmatra autodesteukciju, ćuti, otvoreno ili prećutno podržava autoritativnu vlast, njene mediokritete i korumpirane poslušnike, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović, te nastavlja:

-Za šaku dolara i srebrenjaka lažni udbaški nacionalisti, poput Miloša dr Kovića, spremni su da napišu i izjave sve, idu na Tajne večere sa bezbjednjacima i ministrima bezbjednosti čekajući signale i instrukcije za dalje poteze. Niko više zla nije učinio srpskom narodu od udbaških istoričara i pisaca, lažnih patriota i srbendi na baterije, od Vojislava Šešelja, Milomira Marića i Dragoslava Bokana do Rakovića i Kovića, koji nas guraju u propast da izgubimo ono što je krvavo stečeno u Dejtonu i plaćeno sa 25.000 života, dok su oni na isti način srbovali na Terazijama i 1991, i 1995 i 1999, daleko od Knina, Banjaluke, Pala i Kosova.

alt

Kad je neko čuo nekog univerzitetskog profesora sa javnih univerziteta da je izašao u javnost, kritikovao neku šizogenu odluku Vlade, veliku aferu i pljačke miliona o kojima se svakodnevno piše, krah privrede, suluda stalna zaduživanja po visokim kamatnim stopama, koja nas guraju u dužničko ropstvo, privatizaciju države, nepotizam neviđenih razmjera, izdaju nacionalnih interesa, štetne sporazume o Kosovu i Metohiji ili usvajanje zakona kojima se guši svaka sloboda i klizimo u potpunu diktatura?

Umjesto toga „intelektualna elita“ i univerzitetski profesori prikriveno ili otvoreno podržavaju režim, koji nas gura u propast, potpisuju peticije podrške, a to predstavlja klasičan akt izdaje naroda, koji je sluđen i pokoren, ne može sam da se organizuje a najobrazovaniji ćute za šaku dolara, ne pokušavaju da izvedu naciju i društvo iz tamnog tunela.

Jedan od takvih je Miloš Ković, prodana duša kojeg je Služba ugurala u javni prostor i univerzitet da bi manipulisao javnosti. Lažni birac za Kosovo, koji srbuje za sve pare na Terazijama, dao je sramni intervju za SRNU hvaleći režim u Srpskoj i diktatura, poredeći ga sramno sa najumnijim Srbima. Prodana duša i đubre Miloš Ković pokazao je svoje pravo lice, ogolio Miloša Jovanovića i druge dvorske desničare, te postao personifikacija lažne intelektualne elite koja je izdala srpski narod, poručio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...