TRAGEDIJA U ENGLESKOJ: U saobraćajnoj nesreći poginuo milioner i vlasnik jednog od najpopularnijih klubova

On se na čelu ovog kluba nalazio od 2007. godine.

  • Hronika

  • 05. Jul. 2023  

  • 0

John Berylson, američki milioner i vlasnik Milwalla, jednog od najpopularnijih fudbalskih klubova u Engleskoj, poginuo je u tragičnoj nesreći, potvrdio je ovaj klub.

Iako još uvijek nisu poznati detalji kako je došlo do nesreće, prema nezvaničnim informacijama Berylson je izgubio život u saobraćajnoj nesreći.

„Sa velikom nevjericom i tugom obavještavamo javnost da je John Berylson, vlasnik kluba, preminuo. Svi u klubu su uz njegovu suprugu Emy i njegovo troje djece, kao i ostatak njegove porodice. Johnova iznenadna smrt će ostaviti uticaj na sve one koji su imali sreće da ga poznaju. Bio je veliki čovjek, nevjerovatno posvećen porodici, i osoba velike darežljivosti, topline i dobrote. Imao je ispunjen život, pun boje i radosti“, navedeno je u saopćenju kluba.

Image

On se na čelu ovog kluba nalazio od 2007. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...