VUKANOVIĆ OPLEO PO KOVIĆU, A NI VUČIĆA NIJE ZABORAVIO: „To se može vidjeti još samo kod Srba…“

Osim sa Gašićem i Vulinom, drug i doktor Službe Miloš Ković druži se i sa Nenadom Nešićem.

  • Mini market

  • 06. Jul. 2023  

  • 0

-Tekst o plaćeniku i saradniku Službe Milošu dr Koviću izazvao je puno reakcija, a armija botova podigla se na noge da brani lažnog udbaškog srpskog nacionalistu i istoričara na zadatku. On i slični, koji nanose ogromnu štetu istinskom srpskom patriotizmu, zbunjuju narod i sprečavaju da se iznjedri zdrav srpski patriotski pokret, trebaju da se do kraja ogole kako bi šteta od njihovog pogubnog djelovanja u javnosti bila što manja, piše na svom blogu zastupnik u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović, te nastavlja:

-Gdje se još, osim kod Srba, može vidjeti da je neko engleski i sorošev stipendista, predavač u soroševoj Beogradskoj otvorenoj školi, i istovremeno srpski nacionalista? U kom se to još društvu disidenti imenuju od strane Vlade na čelo važnih javnih institucija, kao što je Aleksandar Vučić kao predsjednik Vlade Srbije još 2014. godine imenovao docenta Kovića na funkciju predsjednika Upravnog odbora Muzeja Srbije, gdje prima prima pristojnu sinekuru, jednu u nizu?

alt

Gdje se to u još u svijetu disidenti druže, idu na večere i sastanke, imaju zajedničke projekte i blisku saradnju sa ministrima policije i šefovima tajne policije, do Miloš se Ković kod naivnih Srba koji stalno nasjedaju na patke Službe i vjeruju da je istina sve što im se plasira na kontrolisanim režimskim televiziji i medijima?

Drug i doktor Službe Ković redovno se druži sa Batom Gašićem i Aleksandrom Vulinom, koji se godinama smjenjuju na mjestu ministra policije i šefa Bezbjednosno-informativne agencije, kako se sada moderno zove UDBA, imaju zajedničke projekte i konferencije za novinare, koji i slijepima pokazuju kakvo je stanje! Istovremeno Ković se školuje u Engleskoj te imenuje za redovnog profesora, iako nema potrebne radove i reference, i to nakon protesta navijača koji se baš interesuju šta se događa na Beogradskom univerzitetu, i samo naivan misli da ih vlast nije pokrenula da tobože brane i protestuju po nalogu Službe, kako bi se sa malo radova i pisanija Ković i slični kontrolisani progurali na sami vrh!

alt

Osim sa Gašićem i Vulinom, drug i doktor Službe Miloš Ković druži se i sa Nenadom Nešićem, ministrom bezbjednosti u Savjetu ministara BiH, jer ista je Služba i njemu korijeni sa obje strane Drine samo se drugačije zove!

alt

Ković se bori sa Terazija za Kosovo i Metohiju, ali ga gleda samo na karti, nikad ne nađe vremena da ode i obiđe Srbe na Kosovu i Metohiji, a kad se narod digne na proteste u Beogradu on ih po nalogu Službe razbija i poziva nezadovoljne građane da se raziđu kućama. Istovremeno za šaku dolara i srebrenjaka hvali vlast i poredi diktatora Dodika sa Milošem i Karađorđem.

Jel moguće da naivni Srbi misle da su Ković i slični udbaški nacionalisti na dolare i baterije neke patriote i srpski nacionalisti, a ne vide da su štetočine koje rade u interesu vlasti i centara moći koje nisu naklonjene Srbima i srpskim nacionalnim interesima, i kojima je cilj da nas razbiju do poslednjeg atoma, pita se Vukanović!?

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...