PRODAJA POČINJE U SUBOTU: Željo dizajnirao posebne ulaznice za Dinamo Minsk

Cijene ulaznica su sljedeće - jug: 7 KM, sjever: 12 KM, istok: 15 KM, zapad A1: 30 KM.

  • Sport

  • 06. Jul. 2023  06. Jul. 2023

  • 0

Prodaja ulaznica za susret prvog pretkola UEFA Konferencijske lige između Željezničara Dinamo Minska počinje u subotu od 9,30 sati.

Prvog i drugog dana vikenda u terminima od 9,30 do 16,30 sati ulaznice će u shopu FK Željezničar moći kupiti članovi kluba.

U ponedjeljak, utorak i srijedu ulaznice će se prodavati od 9,30 do 17,30 sati na stadionu Grbavica, dok će u četvrtak, na dan utakmice, prodaja početi u 9,30 sati i trajat će do 20,30 sati (početak utakmice).

Cijene ulaznica su sljedeće - jug: 7 KM, sjever: 12 KM, istok: 15 KM, zapad A1: 30 KM.

- Ulaznice su dizajnirane kao replika ulaznice iz četvrtfinala Kupa UEFA iz 1985. godine kada je Željo sa 2:0 savladao Dinamo Minsk.

Za utakmicu prvog pretkola Konferencijske lige između FK Željezničar i FC Dinamo Minsk neće važiti sezonske ulaznice. Desetogodišnje ulaznice će shodno ugovorima važiti za ovaj susret.

FK Željezničar obavještava navijače da svaki posjetioc prema propisima UEFA-e mora imati ulaznicu i da se sa ulaznicom može ući isključivo na predviđene ulaze naznačene na ulaznicama - saopćeno je iz FK Željezničar, uz napomenu da će se u istim terminima biti moguća i kupovina sezonskih ulaznica za sezonu 2023/2024.

Utakmica se igra u četvrtak s početkom od 20.30 sati uz direktan prijenos na MY TV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...