TRAGEDIJA NA PLAVOJ PLAŽI: Starija žena kolabirala i preminula u moru - niko nije primjetio beživotno tijelo

Niko nije primjetio da ženino beživotno tijelo leži na plaži.

  • Hronika

  • 08. Jul. 2023  

  • 0

Užasan događaj potresao je Plavu plažu u Vodicama.

Prema izvještaju "Večernjeg lista", jedna starija žena je krenula u more i iznenada se srušila. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta, a ljekari su hitno pokušali da je reanimiraju. Nažalost, napori su bili uzaludni i žena je preminula, što je izazvalo šok i nevjericu među prisutnima.

Čitateljica koja je bila na plaži u tom trenutku podijelila je svoje iskustvo. Kaže da su ljekari pokušavali da ožive ženu gotovo 45 minuta, ali bez uspjeha. Kako bi sačuvali njenu intimnost, prekrili su je peškirima, ali dijelovi nogu su i dalje bili vidljivi. Policajci su obezbjeđivali područje oko tijela.

Šokantno je što ljudi koji su dolazili na plažu nisu odmah primjetili tijelo žene. Nastavili su s aktivnostima poput igranja picigina, nesvjesni tragedije koja se odvijala tik uz njih. Čitateljica je čak istakla da je jedno dijete prošlo pored tijela nesrećne žene, ne shvatajući šta se dogodilo. Nažalost, prošlo je gotovo 45 minuta prije nego što je neko došao da preuzme tijelo.

Na kraju, vozilo pogrebnog preduzeća je stiglo i odvezlo tijelo, ostavljajući za sobom tešku atmosferu i nevjericu zbog tragičnog događaja koji je obilježio Plavu plažu u Vodicama.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...