DETALJI NEZAPAMĆENE TRAGEDIJE NA JADRANSKOJ OBALI: Utopili se otac i dva sina, svu trojicu su morske struje odvele…

Dodao je da su tijela iznijeli na obalu, ali nisu ih uspjeli spasiti unatoč naporima.

  • Hronika

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Porodica iz Tirane koja je odlučila vikend provesti na jadranskoj obali utopila se na plaži Vile-Boštovo kod grada Kavaje.

Na plaži na kojoj nema spasioca, kako navodi ABC News, utopili su se otac i njegova dva sina u nedjelju oko podneva.

13-godišnjeg dječaka ulovile su snažne morske struje. Prvo mu je pokušao pomoći 15-godišnji brat, a zatim i 50-godišnji otac. Svu trojicu struje su razdvojile i odvele daleko na pučinu.

Ostali kupači koji su svjedočili strašnoj tragediji ostali su šokirani. "Čuli smo kako neko vrišti i pokušava izaći na obalu. Vidjeli smo da nešto nije u redu i ušli u more, a onda smo vidjeli tri osobe kako leže", rekao je očevidac.

Dodao je da su tijela iznijeli na obalu, ali nisu ih uspjeli spasiti unatoč naporima.

Najveći problem, zbog kojeg je došlo do tragedije, je da na plaži nema spasioca, rekli su kupači za ABC News.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...