LET KASNIO NEKOLIKO SATI: Fudbaleri Zrinjskog konačno otputovali u Armeniju

Protivnik je ekipa Urartua, meč se igra u 17 sati, a aktuelni šampion Bosne i Hercegovine naišao je na probleme prije veoma bitne utakmice.

  • Sport

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Zrinjski u utorak očekuje utakmica prvog pretkola Lige prvaka u Armeniji.

Protivnik je ekipa Urartua, meč se igra u 17 sati, a aktuelni šampion Bosne i Hercegovine naišao je na probleme prije veoma bitne utakmice.

Iako su prema planu u Armeniju trebali otputovati u 8 sati, čarter let Mostar – Erevan je poletio nekoliko sati kasnije.

Na kraju Plemići su na put krenuli tek oko 12 sati, a fotografije sa aerodroma pokazuju da je raspoloženje u ekipi na sjajnom nivou.

Ukoliko Zrinjski prođe u narednu rundu igrat će protiv pobjednika iz duela Slovan – Swift.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...