BAGERI RUŠE STADION BARCELONE: Pogledajte kako sada izgleda (VIDEO)

Na društvenim mrežama pojavljuje se sve više fotografija i snimaka o izgledu stadiona Barcelone.

  • Sport

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Nakon završetka sezone, BArcelona je krenula u obnavljanje Camp Noua, stadiona koji je bio poprište brojnih historijskih fudbalskih trenutaka.

Ekipu fudbalera je nakon posljednje odigrane utakmice zamijenila ekipa bagera, koja je najprije uklonila travnjak, a sada uklanja i dijelove tribina slavnog katalonskog stadiona.

Na društvenim mrežama pojavljuje se sve više fotografija i snimaka o izgledu stadiona Barcelone.

Barcelona je odlučila u modernizaciju i rekonstrukciju Cam Noua uložiti oko milijardu i po eura što će, prema planu, povećati prihode koje donosi stadiona na dan utakmice za 20 do 30 posto.

Gradnja i obvnova trebala bi trajati do 2026. godine, a Blaugrana će se do tada preseliti na Olimpijski stadion Lluis Companys.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...