POGBA ODBIO MILIONSKU PONUDU IZ SAUDIJSKE ARABIJE: Budućnost vidi jedino u Juventusu

U torinskom klubu bio od 2012. do 2016. godine te je u drugom mandatu u “Staru damu” došao 2022. godine

  • Sport

  • 11. Jul. 2023  

  • 0

Astronomsku ponudu iz Saudijske Arabije ne želi prihvatiti 30-godišnji francuski nogometaš Paul Pogba. Slavni veznjak budućnost vidi jedino u italijanskom Juventusu.

Tako tvrdi francuski L'Equipe, a prenose italijanski mediji.

U profesionalnoj karijeri Pogba je nastupao samo za dvije ekipe, Juventus i engleski Manchester United.

U torinskom klubu bio od 2012. do 2016. godine te je u drugom mandatu u “Staru damu” došao 2022. godine.

Posljednja sezona za Pogbu je prošla u borbi s povredama zbog čega je propustio sve klupske izazove. Preskočio je i Svjetsko prvenstvo kojem je krajem decembra prošle godine domaćin bio Katar.

Po navodima L'Equipea Pogba je prepun motiva za što bolje rezultate s Juventusom, ali i povratak u francusku reprezentaciju s kojom želi igrati na Evropskom prvenstvu iduće godine.

U karijeri je Pogba za Francusku odigrao 91 utakmicu uz 11 postignutih pogodaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...