DENIS ZVIZDIĆ SE OGLASIO: "Korak po korak do raspoređivanja vojnika..."

"Pozivamo na temeljnu procjenu sigurnosne situacije..."

  • Vijesti

  • 13. Jul. 2023  13. Jul. 2023

  • 3

Korak po korak do raspoređivanja vojnika EUFOR -a (sa uvijek mogućom alternativom NATO-a) u Brčko Distriktu BiH, kao penicilin protiv virusa secesije, napisao je Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Denis Zvizdić. 

Tačka 11. rezolucije Evropskog parlamenta o BiH: "Pozdravljamo produžavanje mandata misije EUFOR Althea do novembra 2023. godine. Pozivamo na temeljnu procjenu sigurnosne situacije i sposobnosti na terenu kao i na razmatranje raspoređivanja dodatnih kapaciteta EUFOR-a u Brčko distriktu". dodao je Zvizdić.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...