VRELE FOTOGRAFIJE MILICE DABOVIĆ: U sićušnom crvenom bikiniju izazivala pratioce na društvenim mrežama (FOTO)

Brutalno – napisala je Dabovićka uz seriju fotografija sa plaže na koje niko nije ostao imun

  • Sex i grad

  • 14. Jul. 2023  

  • 0

Bivša košarkašica i zvijezda OnlyFansa, Milica Dabović, vrele ljetnje dane provodi u rodnom gradu odakle za svoje pratioce na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije i snimke.

Osim uživanja u Herceg Novom, Milica voli da pokaže i svoje provokativne kupaće kostime, a jedan od njih je svima privukao pažnju.

Mali crveni bikini izdvojio se kao jedan od provokativnijih koji je ponijela na plaži, a razlog za to su trakice u obliku srca koje su jedva prekrile njene grudi.

- Brutalno – napisala je Dabovićka uz seriju fotografija sa plaže na koje niko nije ostao imun.

"Kako nije brutalno,oči su mi zamaglile gledajući“, „Kakva riba, prezgodna, pravi model“, „Opasno je dobra“, „Zgodna, ali kupaći je odvratan“, samo su neki od komentara kojima Milicu čašćavaju na društvenim mrežama. Milica se nedavno našla u centru skandala nakon što je njen bivši objavio njene intimne fotografije.

– Zamislite koliko treba da budete jadni i očajni da podelite fotografije nečije intime? Ali nažalost živimo u vremenu kada je i ovaj vid nasilja nad ženama nekažnjen. Kod nas je sve nekako poremećeno, mi smo navikli da je žena uvek kriva a epitet ku*va svakodnevica… Zamislite šta bi bilo da žene objave sve fotografije polnih organa muškaraca koje su dobile iz čista mira – ali sa imenom i prezimenom! Zamislite koja bi to kataklizma bila, skandala, razvoda i nasilja – rekla je Milica.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...