ŠOKANTNA ISPOVIJEST PLAYBOY ZEČICE O HUGHU HEFNERU: "Znate li na što me sve prisiljavao, volio je filmove u kojima žene..."

Crystal se ubrzo našla u prisilnoj vezi, a tvrdi da je s godinama Hefner postajao sve više ovisan o njoj

  • Sex i grad

  • 18. Jul. 2023  

  • 0

Manekenka i treća supruga pokojnog osnivača i šefa Playboya Hugha Hefnera, Crystal Hefner imala je 21 godinu kad ga je upoznala. U braku su bili od prosinca 2012., pa sve do njegove smrti u rujnu 2017.

Upoznali su se, a gdje drugdje, nego u vili Playboy na zabavi za Noć vještica koja je poznata po popisu gostiju na kojem je puno zvijezda i oskudno odjevenih modela.

Samo nekoliko dana kasnije, Hugh ju je već zamolio da se useli k njemu i njegovim osamnaestogodišnjim djevojkama blizankama Karissi i Kristini Shannon.

- Sve je počelo jako, jako brzo. Mislim da je imao puno iskustva s brzim useljavanjem žena u njegovu vilu, rekla je Crystal za The Post, prenosi Jutarnji list.

- Volim te, rekao joj je odmah kaže model i nastavlja kako je tada naučila sve o ‘ljubavnom bombardiranju‘. U brak s Hefnerom je ušla 2012. kada je imala 26 godina, a on 86.

Tijekom desetogodišnje veze izgubila je vlastitu osobnost, imala je obavezan dolazak kući do 18 sati, nije mogla putovati i prepustila se ‘čovjeku koji je stalno nešto trebao‘, a osjećala se previše krivom da bi ga ostavila. Bila je uz Hefnerovu smrtnu postelju kada je umro 2017. godine u 91. godini života. Crystal sada ima 37 godina i tek je nedavno shvatila koliko je bio mračan njezin život s osnivačem Playboya.

Crystal je morala ići na sate i sate terapije kako bi razmrsila probleme koje je imala. Bacila je sve osim jedne odjevne kombinacije Playboyeve zečice, uklonila implantate iz grudi i godinu i pol pisala memoare „Only Say Good Things”. Inspiracija za naslov zapravo su riječi njezina pokojnog supruga.

- Jednom kad odem, kad me ne bude, govorite samo dobre stvari o meni, prenosi Hughove riječi Crystal u razgovoru za The Post. Model tvrdi da se držala toga posljednjih pet godina, ali nakon terapija i liječenja shvatila je da mora biti iskrena o vremenu koje je provela s njime.

- Knjiga govori o iscjeljenju od toksičnog okoliša, kaže.

Rodila se kao Crystal Harris u Lake Havasu u saveznoj državi Arizoni, a brzo se preselila u Brimingham u Engleskoj gdje je s obitelji živjela iznad puba u njihovom vlasništvu, a potom je s 8 godina doselila u San Diego. Studirala je psihologiju i radila honorarno kao model, pa joj je prijateljica predložila da pošalje fotografiju prijave kako bi mogla otići na Playboy zabavu.

Crystal za sebe tvrdi da je bila nesigurna i mlada kada je posjetila zabavu za Noć vještica u noći kad je upoznala Hugha. Započeli su razgovor, a našli su zajedničku temu. Naime, on je studirao psihologiju na Sveučilištu Illinois 40 godina prije nego što se ona rodila.

Dva dana nakon upoznavanja, Hefner ju je pozvao da živi s njime i bude mu treća djevojka.

- Konačno negdje pripadam i važna sam, pomislila je tada.

-Ipak nije trebalo dugo prije nego što se maska srušila i sve se otkrilo. Svi su se ljubili sa osamdesetgodišnjakom.

U nedavnoj dokumentarnoj seriji A&E „Tajne Playboya", ona je usporedila seks s Hefnerom sa silovanjem i rekla da je pobacila s 19 godina kada je zatrudnjela s njime.

-Gadilo mi se moje tijelo, rekla je Karissa, koja sada ima 33 godine.

- Sjećam se da ih je Hef držao kao ‘moje bebe‘. Bilo je tako čudno. Imale su 18 godina, govori Crystal o Hefnerovoj vezi s blizankama.

Crystal se ubrzo našla u prisilnoj vezi, a tvrdi da je s godinama Hefner postajao sve više ovisan o njoj.

- Volio je stare filmove u kojima su žene padale u nesvijest i bile bespomoćne, nisu ništa mogle bez muškarca, a sve su tražile od muškarca, kaže dodajući da bi i ona bivala nagrađena ako je bila bespomoćna djevojka.

Osim toga, sve se vrtjelo oko posla. Odjeća za zabave bila je iznimno važna i morala se potruditi da izgleda dobro ili bolje od ostalih djevojaka, prisjetila se Crystal.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...