PROCURILO IZ PARIZA: Evo zbog čega je Mbappe izbačen iz ekipe PSG-a…

Upitno je hoće li Mbappé ikada više zaigrati za Parižane.

  • Sport

  • 22. Jul. 2023  22. Jul. 2023

  • 0

U PSG-u su uvjereni da je Kylian Mbappe već sve dogovorio s Real Madridom.

Očigledno su na Parku prinčeva bili zgroženi takvim postupkom pa su najveću zvijezdu kluba smjestili na transfer-listu.

Transfer sapunica, s Kylianom Mbappéom u naslovnoj ulozi, dobila je novi zaplet. Prema informacijama L‘Equipea, koje je potom potvrdio i uvijek dobro upućeni Fabrizio Romano, francuska zvijezda izostavljena je s popisa igrača PSG-a za nadolazeće pripreme u Japanu.

Velika je to vijest o budućnosti jednog od najboljih nogometaša na svijetu, čiji su odnosi s francuskim prvakom u posljednje vrijeme katastrofalni.

Talijanski novinar dodao je i kako je Francuz, praktički, i službeno stavljen na transfer listu te kako ga klub želi prodati ovoga ljeta.

Kako je već poznato, igrač ima važeći ugovor do idućeg ljeta, međutim, ima i opciju produženja suradnje na dodatnih godinu dana. Dok on to ne želi potpisati, nego odigrati posljednju sezonu u dresu PSG-a, a onda i promijeniti klub, upravi se takva ideja ne sviđa, s obzirom na to kako bi to značilo da će klub napustiti - besplatno.

Prema prethodnim pisanjima francuskih medija, nerijetko se spominjao 31. juli, kao krajnji datum za ultimatum koji je PSG dao igraču. Ili će produžiti ugovor, ili će snositi sankcije. S obzirom na to kako najnovije informacije ukazuju na novi udarac u odnosima njega i kluba, upitno je hoće li Mbappé ikada više zaigrati za Parižane.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...