TRAGEDIJA S DRUGE STRANE BH. GRANICE: Dvije osobe poginule, a troje ozlijeđeno u strašnom sudaru...

Pola sata prije ponoći, policija je primila dojavu o nesreći koja se dogodila kod 163. kilometra autoceste A3

  • Hronika

  • 25. Jul. 2023  

  • 0

Dvije su osobe poginule u ponedjeljak kasno navečer, u prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Nove Gradiške, u kojoj su sudjelovali teretno i osobno vozila, a ozlijeđene su još tri osobe, javljaju iz PU Brodsko-posavske.

Pola sata prije ponoći, policija je primila dojavu o nesreći koja se dogodila kod 163. kilometra autoceste A3, u blizini Nove Gradiške.

Policijski službenici na mjestu događaja osiguravaju protočnost prometa, koji se odvija prometnim i zaustavnim trakom.

Pripadnici hitne medicinske pomoći i vatrogasaca izvukli su ozlijeđene osobe iz vozila, koje potom prevezene na ukazivanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Nova Gradiška.

U suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvo u Slavonskom Brodu, policija nastavlja rad na obavljanju uviđaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...