SKANDALOZNO: Ambasador BiH Aleksandar Vranješ zahvalio Aleksandru Vulinu na podršci studenticama koje veličaju ratnog zločinca Ratka Mladića!

-Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin, kazao je on.

  • Vijesti

  • 27. Jul. 2023  

  • 10

Ambasador BiH u Republici Srbiji Aleksandar Vranješ razgovarao je u Beogradu sa direktorom Bezbjednosno-informativne agencije Srbije (BIA) Aleksandrom Vulinom.

-Podršku direktoru BIA Vulinu sam dao i u lično ime, kao ambasador BiH u Srbiji. Republika Srpska i srpski narod veoma dobro znaju koliko su te sankcije neopravdane i nepravedne, jer mi decenijama trpimo razne oblike pritisaka, sankcija, oduzimanja nadležnosti, kršenja ljudskih prava od SAD, OHR i drugih zapadnih zemalja, rekao je Vranješ.

-Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA-e kome je, kao u srednjem vijeku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin, kazao je on.

Zahvalio je direktoru BIA-e na podršci studentkicama koje su veličale ratnog zločinca Ratka Mladića i jezivim porukama šokirale javnost u regionu.

-Zahvalan sam direktoru Vulinu na tome što je Valentini Vujičić i Slađani Todić obezbijedio stipendije i mogućnost nastavka školovanja na Akademiji za nacionalnu bezbjednost i time pokazao da Srbija stoji iza svih Srba gđe god oni živjeli i kakve god nepravde trpili, kazao je Vranješ.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...