NAROČITO POSLIJEPODNE: Sutra ne idite nigdje bez kišobrana

Jutarnja temperatura vazduha bit će od 16 do 22, na jugu do 25, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 34 stepena Celzijusa.

  • Vijesti

  • 29. Jul. 2023  

  • 0

U Bosni i Hercegovine sutra će biti pretežno sunčano i toplo, a tokom dana očekuje se razvoj oblačnosti koji će u većini krajeva donijeti kišu i pljuskove sa grmljavinom.

Ponegdje će biti i lokalnih nepogoda uz jače pljuskove, jak vjetar i moguću pojavu grada, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda RS.

Pljuskovi će se od sjevera premiještati ka istoku, a kasnije popodne i uveče će ponovo biti suvo sunčano, dok će na jugu biti sunčano i toplo tokom cijelog dana.

Vjetar će biti slab do umjeren, zapadni i sjeverozapadni, na sjeveru tokom pljuskova prolazno jak.

Jutarnja temperatura vazduha bit će od 16 do 22, na jugu do 25, a najviša dnevna od 24 do 30, na jugu do 34 stepena Celzijusa.

Temperatura vazduha izmjerena u 14:00 sata: Bjelašnica 15, Čemerno 23, Kalinovik, Mrakovica 24, Sokolac 25, Gacko, Han Pijesak 26, Mrkonjić Grad, Neum 28, Ribnik, Srbac, Šipovo, Sarajevo, Tuzla 29, Banjaluka, Bileća, Zvornik, Novi Grad, Prijedor, Bihać, Bugojno 30, Bijeljina, Višegrad, Doboj, Trebinje, Foča, Široki Brijeg 31, Zenica 32, Mostar 35 stepeni Celzijusovih.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...