DRAMA U RUSIJI: Ukrajinci dronovima kamikazama napali Moskvu, pogodili su isti neboder... (VIDEO)

"Oštećeno je oko 150 kvadratnih metara fasade", objavio je Sobjanin.

  • Svijet

  • 01. Avg. 2023  

  • 0

Rusko ministarstvo odbrane objavilo je kako je tokom ranog jutra u utorak osujećen još jedan napad dronovima kamikazama "terorističkog režima u Kijevu" na Moskvu.

Ruska protuzračna odbrana oborila je sve dronove osim jednoga koji je pogodio 21. sprat jednog od nebodera u Moskva Citiju, kompleksu poslovnih zgrada.

Moskovski gradonačelnik Sergej Sobjanin potvrdio je kako je pogođen isti neboder kao i prije nekoliko dana, ali kako nije bilo ozlijeđenih već je samo prouzročena materijalna šteta.

"Oštećeno je oko 150 kvadratnih metara fasade", objavio je Sobjanin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...