JUSUF NURKIĆ SE PONOVO OGLASIO: Jedna fotografija govori više od hiljadu riječi

Jučer je bh. košarkaš objavio da je otac zlostavljao njega i njegovu majku

  • Sport

  • 01. Avg. 2023  

  • 1

Proslavljeni bh. košarkaš Jusuf Nurkić ponovo se oglasio na društvenim mrežama - ovaj put podijelio je fotografiju sa svog vjenčanja na kojoj pozira sa svojom majkom.

Podsjetimo, nakon što je otac Jusufa Nurkića priznao da sa sinom i suprugom ne razgovara već niz godina i da nije bio pozvan na Jusufovu svadbu, jučer je bh. košarkaš objavio da je otac zlostavljao njega i njegovu majku.

“O biološkom ocu nasilniku, zlostavljaču moje majke kojoj od udaranja bubreg otkazuje. Ljudski izrod koji je zlostavljao mene i majku cijeli život je iz vrlo ozbiljnih i realnih stvari odstranjen iz naših života”, dio je poruke koju je na društvenoj mreži Facebook jučer objavio Nurkić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...