O OVOME BRUJI ŠPANJOLSKA: Pogledajte golčinu Barcelonine zvijezde u trijumfu nad Milanom...

Za Barcelonu ima 109 nastupa, 29 golova i 10 asistencija.

  • Sport

  • 02. Avg. 2023  

  • 0

Barcelona je pobijedila Milan 1:0 u prijateljskoj utakmici u Las Vegasu. Spektakularno je pogodio Ansu Fati (20). Primio je loptu u kaznenog prostora te naciljao suprotne rašlje golmana Mikea Maignana.

Fati je debitirao za prvi tim Barcelone već sa 16 godina te porušio mnoge golgeterske rekorde u klubu, La ligi i Ligi prvaka. No nakon toga su teške ozljede usporile njegov čudesni uzlet. Lijevo krilo za Barcelonu ima 109 nastupa, 29 golova i 10 asistencija. Prošle sezone odigrao je 51 utakmicu, ali samo 14 kao starter. Xavi je najavio da je ovo sezona povratka Ansua Fatija. 

Fatijevu golčinu pogledajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...