NA POZIV UDRUGE DRAGOVOLJACA HVO-a: Zoran Milanović dolazi u BiH, posjetit će Široki Brijeg

Milanović bi u Širokom Brijegu trebao i odlikovati Poskok bojnu HVO-a

  • Vijesti

  • 03. Avg. 2023  03. Avg. 2023

  • 7

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović stiže 15. kolovoza u Široki Brijeg. 

"Udruga prvih dragovoljaca prve dragovoljačke postrojbe Poskok bojne HVO-a pozvala je predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića na svečanu akademiju koja se održava 15. kolovoza u Širokom Brijegu", potvrdio je to za portal Bild.ba glasnogovornik Ureda PRH Nikola Jelić. 

Iz Ureda PRH još nisu objavili program i detalje boravka predsjednika Milanovića u Širokom Brijegu. Glasnogovornik Jelić kazao  je kako će mediji o tome biti na vrijeme obaviješteni.

No, Bild.ba neslužbeno doznaje kako bi predsjednik Milanović tijekom svečane akademije u Širokom Brijegu trebao i odlikovati Poskok bojnu HVO-a.

Inače, 15. kolvooza Široki Brijeg slavi Dan grada i sveca zaštitnika, odnosno blagdan Uzenesenja Blažene Djevice Marije na nebo. 

Po katoličkim vjerovanjima, Djevica Marija je bezgrešnim začećem rodila Isusa Krista, Sina Božjeg, koji je svojom smrću otkupio grijehe svijeta. U mnogim državama sa katoličkom većinom Velika Gospa se obilježava i kao svjetovni blagdan, odnosno, neradni dan. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...