KONAKOVIĆ O ODNOSIMA U NIP-u: " Kako da vama, hijenama i poslušnicima, objasnimo da se u našoj družini glasno i otvoreno govori"

"Mi ovaj posao radimo sa puno strasti i emocija, zato vas i pobjeđujemo", rekao je Konaković


  • Politika

  • 05. Avg. 2023  

  • 5

Već nekoliko su glavna tema u medijima odnosi unutar Naroda i Pravde.

Nakon brojnih spekulacija o postojanju raznih frakcija unutar te stranke, oglasio se i predsjednik te stranke Elmedin Konaković.

"A kako da mi vama, hijenama i poslušnicima, objasnimo da se u našoj družini glasno i otvoreno govori, da se mišljenja razmjenjuju, bruse, provjeravaju? Mi ovaj posao radimo sa puno strasti i emocija, zato vas i pobjeđujemo. Kako da vama dizačima drhtavih ruku za sve prijedloge šefova objasnimo da tako ne treba i da je dobro da kažete svoj stav i kad je drugačiji od predsjednikovog? I kako da vam objasnimo da nakon toga ima života u politici, da se normalno sarađuje i u timu putuje? Niste to nikad shvatili, zato smo vas pobijedili. Imali ste resurse, bilo vas je mnogo više, a upravo zbog ovih razlika smo vas pobijedili", naveo je Konaković.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...