"OVAKO PROĐEŠ KADA SLUŠAŠ KONOBARA": Turistkinja platila večeru na Hvaru VRTOGLAVIH 402 EURA, a evo šta je dobila

Na računu se vidi da su jeli pržene lignje, crni rižoto, sipu, riblji brodet, kapetanski pjat, vino i mineralnu vodu. Postavka stola je uključena u cijenu.

  • Regija

  • 05. Avg. 2023  

  • 1

Teona Mango, djevojka iz New Yorka redovno na svojim profilima na društvenim mrežama dijeli videe sa putovanja, a nedavno je posjetila otok Hvar i objavila da je iznenađena što je večeru platila 402 eura.

"Ovo se dešava kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi bio račun da smo rekli bili smo gladni", napisala je.

Na računu se vidi da su jeli pržene lignje, crni rižoto, sipu, riblji brodet, kapetanski pjat, vino i mineralnu vodu. Postavka stola je uključena u cijenu, piše Citymagazine.

alt

Također je napomenula da je hrana bila odlična i pohvalila Hvar.

"Grad je prelijep, a Jadransko more divno plavo", rekla je.

Neki su joj zamjerili što nije pogledala jelovnik, dok drugi smatraju da su je ugostitelji prevarili.

"Uvijek pitam za jelovnik prije nego što naručim. Zašto o tome niste mislili", "Hrvatski ugostitelji, trgovci, stanodavci i poslodavci moraju da znaju da je pohlepa grijeh. Pohlepom nanose ovoj zemlji više štete nego svi vremenske nepogode i moraju da udare po glavi", neki su od komentara.

Teona je prethodno posjetila Grčku, a poslije Hrvatske otišla je u Crnu Goru. Svoje utiske o zemljama kroz koje putuje često dijeli sa svojim pratiocima.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...