"BOŽE DRAGI, ŠTA JE OVO?! KATABAZA": Slika pred oluju usnimljena u Sokobanji izaziva jezu - dobro pogledajte ovaj OBLAK (FOTO)

Strašne scene nevremena stižu iz čitave Srbije.

  • Regija

  • 05. Avg. 2023  

  • 2

Nevrijeme koje je prouzrokovalo katastrofu u Sloveniji, a kasnije i u Hrvatskoj, protutnjalo je i Srbijom.

Na najvećem udaru oluje se našao Beograd, a nevrijeme je bilo praćeno snažnim vjetrom, crnim oblacima i ledenicama veličine jajeta. Međutim, ni drugi dijelovi Srbije nisu bili pošteđeni, javlja Srbija Danas.

Društvene mreže su preplavljene jezivim fotografijama i snimcima nevremena, a jedna od njih uslikana u Sokobanji i to neposredno prije oluje.

Kako se može videti na fotografiji, nebo je bilo potpuno crno, a zloslutni oblak izazvao je veliki broj komentara.

"Bože dragi, šta je ovo?! Katabaza", "Kao horor film", "Morali smo da stanemo kod jezera zbog grada, koji je trajao 15 minuta", bili su samo od nekih komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...