BAJKA NA NEBU IZNAD BH. GRADA: Dvostruka duga obasjala nebo nakon kiše

Priroda je opet pokazala svoju jedinstvenu moć i ljepotu, podsjećajući nas na čaroliju koja nas okružuje i koju često uzimamo zdravo za gotovo.

  • Društvo

  • 06. Avg. 2023  

  • 0

Uz svježinu ovog vikenda, priroda je odlučila darovati Bihać jednim čarobnim prizorom.

Nakon kiše koja je napojila zemlju, sunce se odlučilo provući između oblaka, donoseći svjetlost i radost. Na nebu iznad Bihaća zasjala je prelijepa dvostruka duga, izazivajući oduševljenje svih koji su je imali priliku vidjeti.

Ovaj prizor, s duginim bojama koje su se prostirale nebom, ostavio je bez daha sve promatrače i ljubitelje prirode. Selvira Vuković je zabilježila taj trenutak i ljubazno je ustupila fotografiju BH Meteo timu kako bi je podijelili s na društvenim mrežama.

Priroda je opet pokazala svoju jedinstvenu moć i ljepotu, podsjećajući nas na čaroliju koja nas okružuje i koju često uzimamo zdravo za gotovo.

Ova nezaboravna slika prirode podsjeća nas da se uvijek trebamo zamisliti nad malim stvarima i zahvaliti za sve čarobne trenutke koje nam daruje. Kiša, sunce, duga i svježina – ovo je bio vikend ispunjen čudima i ljepotom, podsjećajući nas na snagu i ljepotu prirode koja nas uvijek iznova očarava.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...