JOŠ JEDNA TRAGEDIJA: Policija nakon poplava pronašla mrtvog muškarca, stradao je prilikom...

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti te će o svim okolnostima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo.

  • Hronika

  • 07. Avg. 2023  

  • 0

Ljubljanska policija primila je dojavu da je u septičkoj jami na području Mosta pri Komendi pronađena mrtva osoba, javlja slovenska novinska agencija, dok lokalni mediji javljaju da je riječ je o muškarcu stradalom prilikom otklanjanja posljedica poplava.

Kako javlja portal Kamnik info, radi se o muškarcu koji je navodno smrtno stradao prilikom otklanjanja posljedica snažnih poplava koje su pogodile Sloveniju.

Prema do sada prikupljenim informacijama muškarac je stradao kada je prilikom izvođenja radova upao u jamu s otvorenim oknom, a smrt nije posljedica kaznenog djela.

Policija nastavlja s prikupljanjem obavijesti te će o svim okolnostima izvijestiti nadležno državno odvjetništvo, saopćeno je iz Policijske uprave Ljubljana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...