"OD VEČERAS JE NA TEBE OTVOREN LOV": Jezive prijete upućene Emiru koji je spasio bebu nakon stravičnog zločina u Gradačcu (FOTO)

Nakon što je vijest dospjela u medije, Emir Džinović se susreo sa strahovitim prijetnjama na društvenim mrežama

  • Hronika

  • 12. Avg. 2023  12. Avg. 2023

  • 1

Vlasnik teretane Emir Džinović iz Gradačca u kojoj je radio trostruki ubica Nermin Sulejmanović kao instruktor, bio je juče na mjestu zločina i spasao bebu, nakon ubistva njene majke Nizame Hećimović.

"Da, spasao sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na sigurnom… Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga", rekao je on.

Nakon što je vijest dospjela u medije, Džinović se susreo sa strahovitim prijetnjama na društvenim mrežama, piše Crna – hronika.info.

Emiru je na objavio kakva mu je jeziva poruka stigla.

"Od večeras je na tebe otvoren lov, samo da znaš", napisao je muškarac pod imenom Fehim Spahić.

alt

Dijete ležalo u lokvi krvi

Dijete je ostavljeno u lokvi krvi na podu nakon što je Sulejmanović ubio Nevzetu, a u videu na Instagramu koji je objavio Sulejmanović, rekao je: “Neka neko dođe po dijete”.

Podsjećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevjenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mjestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Kako se moglo viđeti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dijete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevjenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...