PREDSJEDNIK SDS-a POZVAO RS DA SE PROBUDI: "Ne slušajte čovjeka koga je NATO doveo na vlast"

"Кao ljekar svjestan sam da su ovakve izjave poziv psihopatama..."

  • Politika

  • 13. Avg. 2023  

  • 2

Republiko Srpska, probudi se! Ne dozvoli da se stavlja meta na čelo novinarima, političarima i narodu koji ne sluša slijepo čovjeka koga je vlast doveo NATO i Zapadne sile. On im je i dalje najbolji saveznik, a u javnosti se predstavlja drugačije, poruka je Milana Miličevića, predsjednika Srpske demokratske stranke.

„Etiketirati novinare i ugrožavati njihovu bezbjednost je najsramniji čin političkog djelovanja. Кao ljekar svjestan sam da su ovakve izjave poziv psihopatama, a ima ih svuda oko nas. Njima treba liječenje, a ne poziv na nasilje“, naglasio je Miličević.

On je poručio da ako ne dokaže kao što je rekao da ,,pojedini novinari i mediji ruše Republiku Srpsku" onda Dodik mora odgovarati za klevetu - po istim principima po kojim on želi da progoni političke neistomišljenike i slobodnomisleći narod, prenosi BN.

„Hoćemo li se probuditi i osuditi ovakve riječi? Ovo nije pitanje samo za vlast, opoziciju i novinare. Ovo je pitanje za sve radi opstanka Republike Srpske. Probudimo se“, zaključio je Miličević

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...