„SVE ĆU VAS POBITI…“: Nakon tuče srpskih državljana u Budvi, vozač džipom prešao preko nogu mladića, tužilac donio nevjerovatnu odluku…

Iz policije je nezvanično saopšteno da niko nije zadobio povrede, ali snimak opovrgava njihove tvrdnje.

  • Hronika

  • 15. Avg. 2023  

  • 1

Na snimku brutalne tuče i gaženja mladića džipom u Mediteranskoj ulici u Budvi, koji je objavljen na pojedinim portalima i raširen na društvenim mrežama, ima elemenata krivičnog djela i to nasilničkog ponašanja i izazivanja opšte opasnosti, nezvanično je rečeno Pobjedi iz više izvora iz policije i tužilaštva.

Počinilac napada nije krivično gonjen, već je postupak završio pred Sudom za prekršaje. To je potvrđeno Pobjedi iz više izvora.

U pitanju je incident koji se dogodio krajem jula u Budvi, a počeo je tučom grupe stranih turista. Na snimku uznemirujućeg sadržaja se vidi da je došlo do tuče između dvije grupe mladića koji su bili u ženskom društvu.

Vide se četiri mladića i četiri djevojke koji su došli u sukob na kolovozu. Jedan od njih pesnicama udara drugog mladića koji pada. Mladić se zateturao. Ubrzo nakon toga treći učesnik se uključuje u incident i udara rukom u parkirano vozilo, očito izrevoltiran napadom na druga. Nasilnik zatim ulazi u džip i dva puta prelazi preko nogu mladiću koji leži na ulici.

Na snimku se čuju ženski krici i vriska, kao i povici jednog od mladića: ,,Sve ću vas ubiti“. U jednom trenutku mladić koji je udarao drugog sijeda u džip i u ponovnom napadu dva puta prelazi preko nogu mladića koji nepomično leži na ulici. Čuje se i ženski glas koji uznemireno uzvikuje: ,,Je li živ“.

O svemu je obaviješten osnovni državni tužilac u Kotoru, koji se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Policija je obavila uviđaj i o svemu obavijestila tužioca. Učesnici incidenta dovedeni su u službene prostorije, ali nisu htjeli da podnose prijave.

Nezvanično, radi o srpskim državljanima koji su došli u sukob, navodno zbog prekršaja u saobraćaju.

Iz policije je nezvanično saopšteno da niko nije zadobio povrede, ali snimak opovrgava njihove tvrdnje.

Pobjedini izvori iz bezbjednosnih službi naveli su da snimak jasno pokazuje elemente krivičnog djela i da je riječ o napadu sa ozbiljnim povredama. Tvrde da se jasno vidi da je jedno lice počinilo krivično djelo nasilničko ponašanje, kao i da ima elemenata krivičnog djela izazivanje opšte opasnosti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...