IZ EVROPSKE KOMISIJE ODGOVORILI REŽIMSKOM RTRS-u O PODIZANJU OPTUŽNICE PROTIV DODIKA: "Ne komentarišemo sudske procese koji su toku"

RTRS je uputio pitanje o stavu ili komentaru Evropske komisije o optužnici protiv Dodika

  • Politika

  • 16. Avg. 2023  

  • 0

"Evropska komisija ne komentariše sudske procese koji su toku", rečeno je za Dodikovu režimsku televiziju RTRS iz ove komisije na pitanje o podizanju optužnice protiv predsjednika bh. entiteta RS Milorada Dodika.

RTRS je uputio pitanje o stavu ili komentaru Evropske komisije o optužnici protiv Dodika zbog "nesprovođenja odluka OHR-a u skladu sa izmjenama i dopunama Krivičnog zakona BiH" koje su nametnuli OHR i Christian Schmidt.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...