DRAMA U MOSKVI: Novi napad dronovima na glavni grad Rusije, građani u panici, procurio video s lica mjesta…

U području zračne luke Vnukovo zatvoren je zračni prostor, odgođeni su odlasci i dolasci zrakoplova.

  • Svijet

  • 18. Avg. 2023  

  • 0

Još jedan napad dronom na Moskvu, stanovnici masovno prijavljuju zvukove eksplozije.Gradonačelnik Moskve Sobyanin rekao je da su snage protuzračne odbrane oborile dron dok je pokušavao preletjeti iznad Moskve.

Olupina bespilotne letjelice pala je na područje Expocentra. Sada policija, spasioci i kola Hitne pomoći stižu na mjesto pada bespilotne letjelice.

Preliminarno, nema stradalih. U području zračne luke Vnukovo zatvoren je zračni prostor, odgođeni su odlasci i dolasci zrakoplova.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...